Gediflora

Gediflora is een wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. Het ruime assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de naam Belgian Mums.

Open menu

Mum Beer

 

Door onze passie voor chrysanten ontwikkelden we op basis van onze bloemblaadjes een rijkelijk bier. We presenteren u met fierheid…

 MUM BEER

  • Mum Beer is een bier gewonnen uit natuurlijke producten en grondstoffen: zuiver water, hop, biergist, mout én een delicaat extract geraffineerd uit onze chrysantenbloemblaadjes. Hiervoor worden er specifieke planten met de grootste zorg en selectie geteeld. Van de mooie bloeirijpe bloemen worden de bloemblaadjes geoogst en gedroogd. Op basis van dit gedroogd mengsel wordt er vervolgens een uniek extract gewonnen. Dit plantenextract geeft de unieke smaak aan ons Mum Beer.
  • Mum Beer is een rijk amberkleurig Het is ongefilterd, wat zorgt voor een troebelheid in het glas. (bij overmatig drinken van dit bier, zet deze troebelheid zich mogelijks ook wat door in je hoofd beerchug ).
  • Mum Beer wordt gekenmerkt door een complex, ietwat koppig aroma.
  • Mum Beer heeft een hergisting op fles, waardoor het een rijk alcoholpercentage heeft van 6.5%. De houdbaarheid is +- 2 jaar.
  • Mum Beer wordt met veel vakmanschap en geduld in een regionale, artisanale brouwerij gebrouwen. Het is dus een op en top typisch Belgisch streekbiertje!

Belangrijk is ons biertje rechtop te bewaren, niet schudden voor het openen, te serveren op 6°c en er vooral heerlijk van te genieten!

Schol! Proost! Santé! Cheers! Campai! Salute! Skal! Zum Wohl! Salud! Na Zdrowie!

Meer info en bestellen doe je via www.mumbeer.be