Gediflora

Gediflora is een wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. Het ruime assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de naam Belgian Mums.

Open menu

Belgian Mums

 

Mum is de naam

Dit naar analogie met ‘chrysanthemum’ en als verwijzing naar de Belgische roots van het moederbedrijf Gediflora. Het merk, Belgian Mums, is een gouden combinatie van unieke genetica, strenge selectie, en gedurfde creativiteit.

 

Lifestyle please!

Met het merk Belgian Mums heeft Gediflora de ambitie om een lifestylemeerwaarde toe te voegen aan het product bolchrysant. Belgian Mums wil de consument op retailpunten aanzetten tot kopen door in te spelen op de behoefte van de consument aan natuur, sfeer, lifestyle en beleving.

 

Bol van goesting en goe humeur

De kleurrijke Mums zijn makkelijk te verzorgen en te verkrijgen in verschillende maten en een eindeloos kleurenpallet. Ze voegen dat tikkeltje extra cachet toe aan je interieur, vensterbank, terras en/of tuin. Dit tijdloze product staat bol van goesting en goed humeur!

 

Be Mum, Be More

Een slogan met een prachtige ‘belofte’, gecombineerd met een uitdagende uitnodiging.

Met ‘Be MUM, Be MORE’ nodigt Belgian Mums je uit elke dag het beste van jezelf te maken en dit vanuit de belofte, er leeft wat, in elk van ons…

 

Neem een kijkje op onze Belgian Mums website voor meer Mum-inspiratie: www.belgianmums.be