Gediflora

Gediflora is een wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. Het ruime assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de naam Belgian Mums.

Make-over productcatalogi (samenwerking met Plug)

 

Zoals u waarschijnlijk opgemerkt hebt, hebben onze productcatalogi voor 2018 een nieuwe look en feel. Dit jaar werd veel aandacht besteed aan een complete make-over. Met deze stijlvolle boekjes willen we het ambachtelijke karakter van onze business onderstrepen. Daarom werd er dit jaar gekozen voor een hardcover brochure met natuurlinnen afwerking. Daarnaast kozen we voor een handig formaat zodat iedereen onze catalogi kan gebruiken als een praktisch werkinstrument.

In onze nieuwe brochures werd bovendien onze nieuwe Belgian Mums huisstijl geïntroduceerd. De gouden kleur in onze huisstijl verwijst naar de gouden combinatie van unieke genetica, strenge selectie en gedurfde creativiteit.

Bekijk onze nieuwe productcatalogi hier

(Samenwerking met Plug)

Return to news
Λ