Gediflora

Gediflora is een wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. Het ruime assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de naam Belgian Mums.

Pure Primo – Meet ‘Pistache’ en ‘Sunny’

 

In 2017 werd onze nieuwe collectie ‘Pure Primo’ gelanceerd. De Pure Primo collectie is net zoals al onze rassen en families het resultaat van een jarenlang veredelings- en vermeerderingsproces. Deze eyecatchers verenigen zich moeiteloos met tijdloze interieurs en tuinen. Met een lange houdbaarheid van minstens zes weken en een beperkte nood aan zonlicht om mooi tot bloei te komen, zijn deze Primo Mums een definitieve topper in ons gamma.

De ‘Sunny’ en ‘Pistache’ zijn vernieuwend, eigentijds en hip. Deze decoratieve bloemen met ijzersterke troeven zijn bovendien ook stuifmeelvrij. Ze brengen letterlijk en figuurlijk de zon in huis en op het terras.

Lees hier meer over onze nieuwste collectie: Gediflora presenteert Primo Sunny & Pistache

Return to news
Λ