Gediflora

Gediflora is een wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. Het ruime assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de naam Belgian Mums.

Gediflora

Gediflora, één en al energie uit West-Vlaamse aarde, heeft haar hoofdzetel in Oostnieuwkerke. Gediflora is een business-to-business wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. We leveren stekjes uit Brazilië, Kenia en Florida aan kwekers over de hele wereld. Ons ruim assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de…

meer weten →

Veredeling

Het Gediflora-assortiment wordt onder de naam Belgian Mums® op de markt aangeboden. De belangrijkste eigenschappen van de Belgian Mums zijn: de unieke genetica, de uniforme bloei, de mooie bolvorm, de hoge plantkwaliteit, de soepelheid van de plant en de hoge mate van ziekteresistentie.

meer weten →

Stekken & Moederplanten

Gediflora levert zowel bewortelde als onbewortelde chrysantenstekken aan kwekers over de hele wereld. Gediflora werkt voor de vermeerdering van hun rassen samen met partnerbedrijven in Brazilië en Afrika. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het kweken van moederplanten en het plukken van de stekjes ervan.

meer weten →

Geschiedenis

3 generaties liefde voor chrysanten. In 1952 startte Georges Pieters met het veredelen en vermeerderen van potchrysanten. Vandaag leidt kleindochter Elien Pieters met grote overgave het familiebedrijf.

meer weten →

Mission statement

B2B Missie Gediflora heeft als missie de kwekers, dankzij haar R&D, een zeer consistent, hoog kwalitatief, vernieuwend, 100% ‘easy to grow’ plant-assortiment te bezorgen. Dit met als doel kwekers succesvol te maken. We streven ernaar om de specialist te zijn en blijven in bolchrysanten. Dit doen we door een totaalpakket…

meer weten →

Mum Beer

Door onze passie voor chrysanten ontwikkelden we op basis van onze bloemblaadjes een rijkelijk bier. We presenteren u met fierheid Mum beer!

meer weten →

Belgian Mums

Mum is de naam. Dit naar analogie met ‘chrysanthemum’ en als verwijzing naar de Belgische roots van het moederbedrijf Gediflora. Het merk, Belgian Mums, is een gouden combinatie van unieke genetica, strenge selectie, en gedurfde creativiteit.

meer weten →
Λ